Minervaskolan
4

Kunta: Helsinki

Toiminto: 4. luokka

Oppilaiden lukumäärä: 23 kpl

Opettajan nimi: Ann-Sofie Björklund

Rekisteröidyt tehtävät

"Eleverna gjorde egna och röstade sedan fram de 3 som de tyckte bäst om. Vi valde att skriva på både svenska, finska och engelska, för att det skulle vara för alla kunder oberoende av språk."

"Eleverna planerade besöket och genomförde det väl! De började med att plocka ut det som andra inte satt in ordentligt, för att få rum för sina kartonger. Det blev ett hårt jobb att dessutom till sist sätta in det som de varit tvungna att plocka ut i början. Men samarbetet löpte väl och allt var välorganiserat! Eleverna kom på idén att först tillsammans bygga ett torn av sina kartonger och gjorde alltså "arbetet" till en lek! Vi bandade in tre videosnuttar i samband med besöket. Hoppas det godkänns trots att vi inte satte det på Youtube. https://photos.app.goo.gl/GwnMLaXsWAaMqP1T7 https://photos.app.goo.gl/2DK1QScb6DGE4B1i7 https://photos.app.goo.gl/i32iGjmC28JabnyU8"

"Hej! Vår klass höll en morgonsamling för hela skolan i högtalaren. Eleverna berättade om att det är viktigt att återvinna kartongförpackningar. De berättade också om tävlingen "Kartongmatchen" och framförde önskemålet att fler klasser skulle delta i tävlingen för vår miljös skull och för de generationers skull som kommer efter oss. (Tyvärr blev fotot inte bra. Det var något trubbel med min telefon.)"