Kartonkikilpailu 2020/2021 on päättynyt

Tule mukaan lisäämään maito – ja mehutölkkien kierrätystä osallistumalla Kartonkikilpailuun. Viime vuosina noin 245 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun. Lapset ovat yhdessä edesauttaneet kierrättämisen lisäämistä ja nyt kierrätetäänkin jo kolmasosa kaikista maito – ja mehutölkeistä! Tämä on hyvä, mutta vielä voimme yhdessä parantaa tulosta. 

Kartonkikilpailu koostuu neljästä osasta. Kaikki luokat jotka suorittavat kilpailutehtävät kokonaisuudessaan osallistuvat arvontaan, jossa jaetaan hienoja palkintoja Tetra Pakilta! Lisäksi luokilla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja jokaisen erillisen tehtäväosion kohdalla. Lisäpalkintokilpailuihin osallistuminen edellyttää, että tulokset kirjataan jokaiselle tehtävälle annettuun päivämäärän mennessä.

Kartonkikilpailun ja juomakartonkien kierrättämisen asiayhteyden havainnollistamiseksi olemme koonneet materiaalin, josta löytyy faktatietoa, pelejä, harjoitustehtäviä ja videoita. Saatte myös ilmaisen tervetuliaispaketin, kun ilmoittaudutte mukaan.

Kartonkikilpailu 2020/2021 päättyi 5. maaliskuuta 2021.Ilmoittautuminen vuoden 2021/2022 kilpailuun aukeaa 18. toukokuussa 2021. Lisää tietoa kilpailusta ja kilpailutehtävistä löydätte Kartonkikilpailun kotisivuilta. Tulkaa mukaan auttamaan meitä lisäämään juomakartonkien kierrätystä!