Kartonkikilpailu 2022/2023 on päättynyt

Tule makaan lisäämään maito- ja mehutölkkien kierrätystä ossalistumalla Kartonkikilpailuun. Viime vuosina noin 300 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun. Lapset ovat yhdessä edesauttaneet kierrättämisen lisäämistä ja tänään kerätään joka toinen kartonkipakkaus kierrätystä varten. Tämä on hyvä, mutta vielä voimme yhdessä parantaa tulosta! 

Kartonkikilpailu koostuu neljästä osasta. Kaikki luokat jotka suorittavat kilpailutehtävät kokonaisuudessaan osallistuvat arvontaan, jossa jaetaan hienoja palkintoja Tetra Pakilta! Lisäksi luokilla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja jokaisen erillisen tehtäväosion kohdalla. Lisäpalkintokilpailuihin osallistuminen edellyttää, että tulokset kirjataan jokaiselle tehtävälle annettuun päivämäärän mennessä.

Kartonkikilpailun ja kartonkipakkausten kierrättämisen asiayhteyden havainnollistamiseksi olemme koonneet materiaalin, josta löytyy faktatietoa, pelejä, harjoitustehtäviä ja videoita.

Kartonkikilpailu 2022/2023 päättyi 19. maaliskuuta 2023. Ilmoittautuminen vuoden 2023/2024 kilpailuun aukeaa toukokuussa/kesäkuussa. Lisää tietoa kilpailusta ja kilpailutehtävistä löydätte Kartonkikilpailun kotisivuilta. Tulkaa mukaan auttamaan meitä lisäämään kartonkipakkausten kierrättämistä!