Kartonkikilpailu 2019/2020 on päättynyt

Ilmoittautuminen vuoden 2020/2021 kilpailuun avataan 11. toukokuuta.
Tule mukaan lisäämään maito – ja mehutölkkien kierrätystä osallistumalla Kartonkikilpailuun. Viime vuosina noin 245 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun. Lapset ovat yhdessä edesauttaneet kierrättämisen lisäämistä ja nyt kierrätetäänkin jo kolmasosa kaikista maito – ja mehutölkeistä! Tämä on hyvä, mutta vielä voimme yhdessä parantaa tulosta. 

Kartonkikilpailu koostuu neljästä osasta. Kaikki luokat jotka suorittavat kilpailutehtävät kokonaisuudessaan osallistuvat arvontaan, jossa jaetaan hienoja palkintoja Tetra Pakilta! Lisäksi luokilla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja jokaisen erillisen tehtäväosion kohdalla. Lisäpalkintokilpailuihin osallistuminen edellyttää, että tulokset kirjataan jokaiselle tehtävälle annettuun päivämäärän mennessä.

Kartonkikilpailun ja juomakartonkien kierrättämisen asiayhteyden havainnollistamiseksi olemme koonneet materiaalin, josta löytyy faktatietoa, pelejä, harjoitustehtäviä ja videoita. Saatte myös ilmaisen tervetuliaispaketin, kun ilmoittaudutte mukaan.

Vuoden 2019/2020 Kartonkikilpailu päättyi 6. maaliskuuta 2020. Lisää tietoa kilpailusta ja kilpailutehtävistä löydätte Kartonkikilpailun kotisivuilta. Ilmoittautuminen vuoden 2020/2021 kilpailuun avataan toukokuussa. Tulkaa mukaan auttamaan meitä lisäämään juomakartonkien kierrätystä! Lataa diplomi! Ladda hem diplomet på svenska!