Kartonkikilpailu 2021/2022

Tule mukaan lisäämään maito – ja mehutölkkien kierrätystä osallistumalla Kartonkikilpailuun. Viime vuosina noin 270 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun. Lapset ovat yhdessä edesauttaneet kierrättämisen lisäämistä ja tänään kerätään joka toinen juomakartonki kierrätystä varten. Tämä on hyvä, mutta vielä voimme yhdessä parantaa tulosta! 

Kartonkikilpailu koostuu neljästä osasta. Kaikki luokat jotka suorittavat kilpailutehtävät kokonaisuudessaan osallistuvat arvontaan, jossa jaetaan hienoja palkintoja Tetra Pakilta! Lisäksi luokilla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja jokaisen erillisen tehtäväosion kohdalla. Lisäpalkintokilpailuihin osallistuminen edellyttää, että tulokset kirjataan jokaiselle tehtävälle annettuun päivämäärän mennessä.

Kartonkikilpailun ja juomakartonkien kierrättämisen asiayhteyden havainnollistamiseksi olemme koonneet materiaalin, josta löytyy faktatietoa, pelejä, harjoitustehtäviä ja videoita.

Kartonkikilpailu 2021/2022 on käynnissä 20. maaliskuuta 2022 saakka. Tulkaa mukaan auttamaan meitä lisäämään juomakartonkien kierrättämistä! Ilmoittautukaa tästä.