Kartonkikilpailu 2019/2020

Tule mukaan lisäämään maito – ja mehutölkkien kierrätystä osallistumalla Kartonkikilpailuun. Viime vuosina noin 220 000 oppilasta ja esikoululaista ovat osallistuneet Kartonkikilpailuun. Lapset ovat yhdessä edesauttaneet kierrättämisen lisäämistä ja nyt kierrätetäänkin jo kolmasosa kaikista maito – ja mehutölkeistä! Tämä on hyvä, mutta vielä voimme yhdessä parantaa tulosta. 

Kilpailu järjestetään 12. elokuuta 2019 – 6. maaliskuuta 2020 välisenä aikana. Kartonkikilpailu koostuu neljästä osasta. Kaikki luokat jotka suorittavat kilpailutehtävät kokonaisuudessaan osallistuvat arvontaan, jossa jaetaan hienoja palkintoja Tetra Pakilta! Lisäksi luokilla on mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja jokaisen erillisen tehtäväosion kohdalla. Lisäpalkintokilpailuihin osallistuminen edellyttää, että tulokset kirjataan jokaiselle tehtävälle annettuun päivämäärän mennessä.

Kartonkikilpailun ja juomakartonkien kierrättämisen asiayhteyden havainnollistamiseksi olemme koonneet materiaalin, josta löytyy faktatietoa, pelejä, harjoitustehtäviä ja videoita. Saatte myös ilmaisen tervetuliaispaketin, kun ilmoittaudutte mukaan.

Kartonkikilpailu 2019/2020 päättyy 6. maaliskuuta 2020. Tietoa kilpailusta löydätte Kartonkikilpailun kotisivuilta. Ilmoittautuminen vuoden 2020/2021 kilpailuun avataan toukokuussa. Tulkaa mukaan auttamaan meitä lisäämään juomakartonkien kierrätystä!