Kilpailun eteneminen

Ilmoittautukaa mukaan tästä. Haastakaa mukaan myös muita luokkia, niin pystytte hyödyntämään yhteistyötä ja vaihtamaan ideoita keskenänne!

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Viesti sisältää linkin, jolla aktivoit Omat sivut-osion. Tämän jälkeen voit kirjautua Omat sivut-osioon osoitteessa www.kartonkikilpailu.fi, johon myös kirjaat kilpailun tehtäväsuoritukset.

Saat tervetuliaispaketin noin 5. työpäivän kuluessa ilmoittautumisestasi. Tervetuliaispaketti sisältää julisteen sekä siirtotatuoinnit oppilaille.

Aineistoa ja linkkejä osioon on koottu kierrättämiseen liittyvää faktatietoa, satuja, pelejä, harjoituksia ja videoita, jotka tarjoavat tukea kilpailun toteuttamiseen opetuksellisessa mielessä.

 

Kilpailuohjeita

Kilpailu käynnistyy 16. elokuuta. Kilpailu koostu aloitustehtävän lisäksi kolmesta erillisestä tehtävästä.  Tehtävät on mahdollista suorittaa luokallenne sopivimmassa järjestyksessä.

Osallistuaksenne Kartonkikilpailun palkintoarvontaan kilpailun tehtävät tulee suorittaa ja rekisteröidä 8. helmikuuta 2019 mennessä

Aloitustehtävä

Aloitustehtävässä käynnistätte Kartonkikilpailun. Opitte tunnistamaan uhanalaisia eläimiä, joita ympäristöjärjestö WWF suojelee. Suoritatte tietovisan, jossa opitte lisää juomakartongeista*. Aloitustehtävän päätteeksi oppilaat äänestävät yhtä kolmesta lahjoituskohteesta, vaihtoehtoina ovat lumileopardi, saimaannorppa ja jääkarhu.

Lue lisää aloitustehtävästä tästä.

Aloitustehtävä tulee olla rekisteröity Omat sivut-osiossa viimeistään 8. helmikuuta 2019.

Tehtävät 1-3

Kartonkikilpailu koostuu aloitustehtävän lisäksi tehtävistä 1,2 ja 3. Päätätte itse tehtävien suoritusten tarkemmista ajankohdista ja suoritusjärjestyksestä. Tehtävät on mahdollista suorittaa ja rekisteröidä koko kilpailukauden aikana. Haastamme teitä kuitenkin osallistumaan myös nopeuspalkintokilpailuihin, jolloin kunkin tehtävän osalta vastaukset tulee rekisteröidä  erilliseen ko. tehtävälle annettuun päivämäärään mennessä. Nopeuspalkintokilpailuihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Kilpailutehtävät ovat:

Suoritettuanne tehtävän kirjaatte/ lataatte tehtäväsuorituksenne Omat sivut-osioon. Yhteenveto kilpailussa suoritetuista tehtävistä löytyy Osallistujat sivulta tästä.

Tehtävät 1-3 tulee olla rekisteröity Omat sivut-osiossa viimeistään 8. helmikuuta 2019.