Kuka voittaa? Millaisia palkintoja?

Luonto on ilmiselvin ja suurin voittaja tässä kilpailussa. Osallistumalla autatte luontoa voimaan paremmin ja voitte myös itse voittaa upeita palkintoja.

Kartonkikilpailun 2018 voittaja

Kartonkikilpailun voittaja arvotaan kaikkien tehtävien suorittaneiden luokkien kesken.  Osallistuaksenne arvontaan aloitustehtävä sekä tehtävien 1-3 kilpailuehdotukset tulee kirjata Omat sivut-osioon viimeistään 8. helmikuuta 2019.

Kilpailun päätteeksi arvotaan kolme voittajaa luokista 1—2 ja kolme voittajaa luokista 3—6. Voittajat saavat upeita palkintoja Tetra Pakilta ja ympäristöjärjestö WWF:ltä. Lisäksi kummastakin kilpailuluokasta arvotaan pääpalkinnon voittaja joka saa:

  • Voittaja luokista 1-2 saa 1000 euroa ympäristöystävällisempää koulua varten
  • Voittaja luokista 3-6 saa 1000 euroa unelma luokkaretkeä varten

Voittakaa hienoja palkintoja ennen kilpailun päättymistä 8 helmikuuta 2019!

Tänä vuonna on mahdollista voittaa Tetra Pakin asiakkaiden lahjoittamia nopeuspalkintoja jokaisen erillisen tehtävän yhteydessä. Osallistuaksenne nopeuspalkintokilpailuun jokaisen tehtävän tulee olla kirjattu Omat sivut-osioon ko. tehtävälle annettuun päivämäärään mennessä. Osallistuminen nopeuskilpailuihin on kuitenkin vapaaehtoista. Halutessanne voitte kirjata tehtävät asetettujen päivämäärien jälkeenkin. Tällöin luokka ei kuitenkaan osallistu nopeuskilpailuihin.

Nopeuskilpailujen tehtävien päivämäärät:

  1. Tehtävä – 12 lokakuuta 2018
  2. Tehtävä – 30 marraskuuta 2018
  3. Tehtävä – 25 tammikuuta 2019

Voittajat valitaan kahdesta eri kilpailuluokasta, luokista 1-2- ja 3-6. Voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu Tetra Pakin, heidän asiakkaidensa ja WWF:n edustajista. Voittajaksi valitaan kiinnostavimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset.  Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Kaikki Kartonkikilpailun tehtävät suorittaneet oppilaat saavat hienon diplomin, joka toimitetaan sähköpostitse, kilpailun päätyttyä.