Kuka voittaa? Millaisia palkintoja?

Luonto on ilmiselvin ja suurin voittaja tässä kilpailussa. Osallistumalla autatte luontoa voimaan paremmin ja voitte myös itse voittaa upeita palkintoja.

Kartonkikilpailun 2019/2020 voittaja

Kartonkikilpailun voittaja arvotaan kaikkien tehtävien suorittaneiden luokkien kesken.  Osallistuaksenne arvontaan aloitustehtävä ja kilpailutehtävät 1-3 tulee kirjata Omat sivut-osioon viimeistään 6. maaliskuuta 2020.

Kilpailun päätteeksi arvotaan kolme voittajaa luokista 1—2 ja kolme voittajaa luokista 3—6. Voittajat saavat upeita palkintoja Tetra Pakilta. Lisäksi kummastakin kilpailuluokasta arvotaan pääpalkinnon voittaja joka saa:

  • Voittaja luokista 1-2 saa 1000 euroa ympäristöystävällisempää koulua varten
  • Voittaja luokista 3-6 saa 1000 euroa unelma luokkaretkeä varten

Voittakaa hienoja palkintoja ennen kilpailun päättymistä 6 maaliskuuta 2020!

Tänä vuonna on mahdollista voittaa Tetra Pakin asiakkaiden lahjoittamia nopeuspalkintoja jokaisen erillisen tehtävän yhteydessä. Osallistuaksenne nopeuspalkintokilpailuun jokaisen tehtävän tulee olla kirjattu Omat sivut-osioon ko. tehtävälle annettuun päivämäärään mennessä. Osallistuminen nopeuskilpailuihin on kuitenkin vapaaehtoista. Halutessanne voitte kirjata tehtävät asetettujen päivämäärien jälkeenkin. Tällöin luokka ei kuitenkaan osallistu nopeuskilpailuihin.

Nopeuskilpailujen tehtävien päivämäärät:

  1. Tehtävä – 11 lokakuuta 2019
  2. Tehtävä – 22 marraskuuta 2019
  3. Tehtävä – 31 tammikuuta 2020

Voittajat valitaan kahdesta eri kilpailuluokasta, luokista 1-2- ja 3-6. Voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu Tetra Pakin ja heidän asiakkaiden edustajista. Voittajaksi valitaan kiinnostavimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Kaikki Kartonkikilpailun tehtävät suorittaneet oppilaat saavat hienon diplomin, joka toimitetaan sähköpostitse kilpailun päädyttyä.

Voittajat 2018/ 2019, luokat 3-6:

Gammelbacka skola, 6, Borgå