Kuka voittaa? Millaisia palkintoja?

Luonto on ilmiselvin ja suurin voittaja tässä kilpailussa. Osallistumalla autatte luontoa voimaan paremmin ja voitte myös itse voittaa upeita palkintoja.

Kartonkikilpailun 2022/2023 voittaja

Kartonkikilpailun voittaja arvotaan kaikkien tehtävien suorittaneiden luokkien kesken.  Osallistuaksenne arvontaan aloitustehtävä ja kilpailutehtävät 1-3 tulee kirjata Omat sivut-osioon viimeistään 19. maaliskuuta 2023.

Kilpailun päätteeksi arvotaan kolme voittajaa luokista 1—3 ja kolme voittajaa luokista 4—6. Voittajat saavat upeita palkintoja Tetra Pakilta. Lisäksi arvotaan kummastakin kilpailuluokasta pääpalkinnon voittaja joka saa:

  • Voittaja luokista 1-3 saa 1000 euroa ympäristöystävällisempää koulua varten
  • Voittaja luokista 4-6 saa 1000 euroa yhteisen elämystapahtuman järjestämiseksi

Voittakaa hienoja palkintoja ennen kilpailun päättymistä 19. maaliskuuta 2023!

Tänä vuonna on mahdollista voittaa Tetra Pakin asiakkaiden lahjoittamia nopeuspalkintoja jokaisen erillisen tehtävän yhteydessä. Osallistuaksenne nopeuspalkintokilpailuun jokaisen tehtävän tulee olla kirjattu Omat sivut-osioon ko. tehtävälle annettuun päivämäärään mennessä. Osallistuminen nopeuskilpailuihin on kuitenkin vapaaehtoista. Halutessanne voitte kirjata tehtävät asetettujen päivämäärien jälkeenkin. Tällöin luokka ei kuitenkaan osallistu nopeuskilpailuihin.

Nopeuskilpailujen tehtävien päivämäärät:

  1. Tehtävä – 30. lokakuuta 2022
  2. Tehtävä – 11. joulukuuta 2022
  3. Tehtävä – 19. helmikuuta 2023

Voittajat valitaan kahdesta eri kilpailuluokasta, luokista 1-3- ja 4-6. Voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu Tetra Pakin ja heidän asiakkaiden edustajista. Voittajaksi valitaan kiinnostavimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Kaikki Kartonkikilpailun tehtävät suorittaneet oppilaat saavat hienon diplomin. Lataa pdf!

Voittajat 2021/ 2022, luokat 3-6:

Latokasken ala-astee, 4AB, Espoo