3. Tehtävä

Kerro sadalle

Tässä tehtävässä oppilaat jakavat eri tavoin tietoa kartonkipakkausten kierrättämisen tärkeydestä. Tyhjä kartonkipakkaus ei ole roska, vaan arvokas raaka-aine uusille tuotteille. Kierrättämällä säästät luonnonvaroja, vähennät energiankulutusta ja ympäristökuormitusta. Ajattele jos kaikki tietäisivät tämän! Auta meitä jakamaan tätä viestiä!

Kerro sadalle

Suunnitelkaa yhdessä millä tavoin voisitte jakaa tietoa mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Voitte esim. jakaa tietoa kierrättämisestä erilaisilla viesteillä ja sanomilla piirtämällä ja/ tai kirjoittamalla, jolloin voitte hyödyntää jakelukorttejamme.

– Anna oppilaille tehtäväksi jakaa kortteja perheilleen ja naapureille.

– Tehkää jakelukorteista kollaasi ja järjestäkää näyttely koululla, lähikaupassa, kirjastossa…tai ottakaa kollaasista valokuva, jonka jaatte koulun kotisivuilla, s-postitse ja/tai sosiaalisessa mediassa.

Haastakaa toisia mukaan ja järjestäkää kartonkipakkausten kierrätys- ja litistyskilpailu, joka huomioidaan koulun ja/ tai paikallislehdistön toimesta.

Käyttäkää mielikuvitusta suunniteltaessa kampanjan toteutusta. Hyödyntäkää aiheesta koottua materiaalia “Pieni Kampanjakoulu”, joka löytyy osioista Materiaalpankki

Ottakaa kuva ja kirjoittakaa lyhyt selite, miten olette pyrkineet jakamaan tietoa kierrättämisestä tai tehkää lyhyt video, josta ilmenee miten olette toimineet.

Rekisteröikää 3. tehtävä Minun sivut -osiossa viimeistään 17.3.2024.

Mikäli olitte rekisteröitte 3. kilpailutehtävä viimeistään 18.2.2024 niin teillä oli mahdollisuus voittaa hienoja lisäpalkintoja Tetra Pakilta ja Fazer Aidolta.

Voittajiksi valittiin hauskimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset. Tuomaristo koostui Tetra Pakin ja Fazer Aidon edustajista. Tuomaristo valittiin kolme voittajaa luokista 1-3 ja kolme voittajaa luokista 4-6. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Onneksi olkoon!

____________________________________________________________

Voittajat lk. 1-3:

  1. Kirjala skola, 1-2, Parainen Katso voittajien kilpailuehdotus tästä
  2. Toivion koulu, 3b, Pirkkala Katso voittajien kilpailuehdotus tästä
  3. Storängens skola, 3A, Esbo Katso voittajien kilpailuehdotus tästä

Voittajat lk. 4-6:

  1. Niemisjärven koulu, 3-4, Hankasalmi Katso voittajien kilpailuehdotus tästä
  2. Ymmerstan koulu, Ympäristö Agentit, Espoo Katso voittajien kilpailuehdotus tästä
  3. Björneborgs Svenska Samskola, 6A + 6B, Björneborg Katso voittajien kilpailuehdotus tästä 6A ja 6B

Muistakaa huomioida toimintaohjeitanne käsiteltäessä kuvia. Mikäli, ette erikseen kiellä kuvien käyttämistä kilpailutehtävän rekisteröinnin yhteydessä, Tetra Pak ja sen asiakkaat pidättävät oikeuden käyttää kuvia kanavissaan.

Rekisteröi 3. Tehtävä Minun sivut osiossa viimeistään 17.3.2024.

Inspiroidu rekisteröidyistä kilpailutehtävistä:

Muita kilpailuehdotuksia ei ole vielä rekisteröity.

Ota meihin yhteyttä

Kysyttävää? Lähetä kysymys niin vastaamme 3-5 työpäivän kuluessa. Ruotsinkielisiin kysymyksiin pystymme vastaamaan nopeammin 1-2 päivän kuluessa.