Yhteistyössä:

3. Tehtävä

Kerro sadalle

Tässä tehtävässä oppilaat jakavat eri tavoin tietoa kartonkipakkausten kierrättämisen tärkeydestä. Tyhjä kartonkipakkaus ei ole roska, vaan arvokas raaka-aine uusille tuotteille. Kierrättämällä säästät luonnonvaroja, vähennät energiankulutusta ja ympäristökuormitusta. Ajattele jos kaikki tietäisivät tämän! Auta meitä jakamaan tätä viestiä!

Kerro sadalle

Suunnitelkaa yhdessä millä tavoin voisitte jakaa tietoa mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Voitte esim. jakaa tietoa kierrättämisestä erilaisilla viesteillä ja sanomilla piirtämällä ja/ tai kirjoittamalla, jolloin voitte hyödyntää jakelukorttejamme.

– Anna oppilaille tehtäväksi jakaa kortteja perheilleen ja naapureille.

– Tehkää jakelukorteista kollaasi ja järjestäkää näyttely koululla, lähikaupassa, kirjastossa…tai ottakaa kollaasista valokuva, jonka jaatte koulun kotisivuilla, s-postitse ja/tai sosiaalisessa mediassa.

Haastakaa toisia mukaan ja järjestäkää kartonkipakkausten kierrätys- ja litistyskilpailu, joka huomioidaan koulun ja/ tai paikallislehdistön toimesta.

Käyttäkää mielikuvitusta suunniteltaessa kampanjan toteutusta. Hyödyntäkää aiheesta koottua materiaalia “Pieni Kampanjakoulu”, joka löytyy osioista Materiaalpankki

Ottakaa kuva ja kirjoittakaa lyhyt selite, miten olette pyrkineet jakamaan tietoa kierrättämisestä tai tehkää lyhyt video, josta ilmenee miten olette toimineet.

Rekisteröikää 3. tehtävä Minun sivut -osiossa viimeistään 17.3.2024.

Rekisteröi 3. kilpailutehtävä viimeistään 18.2.2024 niin teillä on mahdollisuus voittaa hienoja lisäpalkintoja Tetra Pakilta ja Fazer Aidolta.

Voittajiksi valittiin hauskimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset. Tuomaristo koostui Tetra Pakin ja Fazer Aidon edustajista. Tuomaristo valitsee kolme voittajaa luokista 1-3 ja kolme voittajaa luokista 4-6. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Muistakaa huomioida toimintaohjeitanne käsiteltäessä kuvia. Mikäli, ette erikseen kiellä kuvien käyttämistä kilpailutehtävän rekisteröinnin yhteydessä, Tetra Pak ja sen asiakkaat pidättävät oikeuden käyttää kuvia kanavissaan.

Rekisteröi 3. Tehtävä Minun sivut osiossa viimeistään 17.3.2024.

Inspiroidu rekisteröidyistä kilpailutehtävistä:

Ota meihin yhteyttä

Kysyttävää? Lähetä kysymys niin vastaamme 3-5 työpäivän kuluessa. Ruotsinkielisiin kysymyksiin pystymme vastaamaan nopeammin 1-2 päivän kuluessa.