Ilmoittautuminen Kartonkikilpailuun 2023/2024

Nyt aloitetaan talkoot kierrättämisen puolesta. Opettajana ilmoitat luokkasi alla olevalla ilmoittautumislomakkeella.

Kartongmatchen 6 Kids

Tietoja

Mikäli ruudukko jää pyörimään, tietokoneessa on todennäköisesti vanhentunut internetselain. Yritä ilmoittautua älypuhelimen tai tabletin avulla, koska näissä on usein uudempia internetselaimia.

Kirjautuaksesi Omat sivut osioon tilisi pitää olla aktivoitu. Kun ilmoittaudut mukaan kilpailuun saat vahvistusviestin sähköpostitse, jonka avulla aktivoit tilisi. Etkö ole saanut vahvistusviestiä? Tarkista roskapostisi. Jos et löydä viestiä ota meihin yhteyttä info@kartonkikilpailu.fi niin autamme tilin aktivoimisessa.

Kirjaudu Minut sivut osioon ja valitse painike ”Lisää luokka”. Täydennä luokan tiedot ja valitse Tallenna. Ilmoittamasi luokat löytyvät tämän jälkeen samalta sivulta samoilla kirjautumistiedoilla.

Kaikki ilmoittautuneet saavat digitaalisen tervetuliaiskirjeen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Kirje lähetetään manuaalisesti, minkä vuoksi sen saapuminen voi kestää hetken, mikäli ilmoittautuminen tehdään työajan ulkopuolella tai viikonlopun aikana.

Ota meihin yhteyttä

Kysyttävää? Lähetä kysymys niin vastaamme 3-5 työpäivän kuluessa. Ruotsinkielisiin kysymyksiin pystymme vastaamaan nopeammin 1-2 päivän kuluessa.