2. Tehtävä: Kierrätyskampanja

Suunnittele kampanjamainos!
Toisessa tehtävässä oppilaiden tulee suunnitella kierrätyksestä kertova kampanjamainos, josta voidaan toteuttaa 3D-pakkausmalli. Jokainen luokka voi osallistua korkeintaan kolmella kampanjaehdotuksella.

Käyttäkää tätä mehutölkin mallia suunnitellessanne kampanjaehdotusta.

Kampanjaehdotuksenne voivat perustua esim. parhaisiin kierrätysideoihinne kotiin, kouluun tai lomalle. Tai parhaisiin perusteluihin siitä, miksi useamman tulisi kierrättää enemmän. Kampanjaehdotus tulee havainnollistaa tekstillä ja/ tai kuvalla. (Muistakaa, että kampanjasta pitää olla mahdollista painattaa 3D mehutölkkikuva.) Rekisteröitte ehdotuksenne lähettämällä valokuva kilpailuehdotuksestanne Omat sivut-osion kautta.

Tehtävä 2 tulee rekisteröidä Minun sivut osiossa viimeistään 19.3.2023

Muistakaa säilyttää kilpailuehdotuksenne kilpailun päättymiseen saakka.

Lue lisää:
www.eckes-granini.fi


Nopeuspalkintokilpailun – mahdollisuus voittaa lisää palkintoja

Mikäli olette reippaita ja rekisteröitte 2. kilpailutehtävänne ennen 11. joulukuuta 2022 teillä on mahdollisuus voittaa hienoja lisäpalkintoja Tetra Pakilta ja Eckes-Graninilta. 

Voittajiksi valitaan hauskimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset. Tuomaristo koostuu Tetra Pakin ja Eckes-Graninin edustajista. Tuomaristo valitsee kolme voittajaa luokista 1-3 ja kolme voittajaa luokista 4-6. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Rekisteröidyt kilpailutehtävät