2. Tehtävä: Kierrätyskampanja

Suunnittele kampanjamainos!
Toisessa tehtävässä oppilaiden tulee suunnitella kierrätyksestä kertova kampanjamainos, josta voidaan toteuttaa 3D-pakkausmalli. Jokainen luokka voi osallistua korkeintaan kolmella kampanjaehdotuksella.

Käyttäkää tätä mehutölkin mallia suunnitellessanne kampanjaehdotusta.

Kampanjaehdotuksenne voivat perustua esim. parhaisiin kierrätysideoihinne kotiin, kouluun tai lomalle. Tai parhaisiin perusteluihin siitä, miksi useamman tulisi kierrättää enemmän. Kampanjaehdotus tulee havainnollistaa tekstillä ja/ tai kuvalla. (Muistakaa, että kampanjasta pitää olla mahdollista painattaa 3D mehutölkkikuva.) Rekisteröitte ehdotuksenne lähettämällä valokuva kilpailuehdotuksestanne Omat sivut-osion kautta.

Tehtävä 2 tulee rekisteröidä Minun sivut osiossa viimeistään 5.3.2021

Muistakaa säilyttää kilpailuehdotuksenne kilpailun päättymiseen saakka.

Lue lisää:
www.eckes-granini.fi


Nopeuspalkinto – mahdollisuus voittaa lisää palkintoja

Mikäli olette nopeita ja rekisteröitte 2. kilpailutehtävän viimeistään 27. marraskuuta 2020 teillä on mahdollisuus voittaa hienoja lisäpalkintoja Tetra Pakilta ja Eckes-Graninilta. 

Jokainen oppilas voittaa tuoremehua Eckes-Graninilta. Tetra Pakilta jokainen oppilas saa oman kierrätyskassin.

Voittajiksi valitaan hauskimmat ja mieleenpainuvimmat koosteet kierrätyspisteen vierailuista. Tuomaristo koostuu Tetra Pakin ja Eckes-Graninin edustajista. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

 

Rekisteröidyt kilpailutehtävät