2. Tehtävä: Kierrätyskampanja

Suunnittele kampanjamainos!
Toisessa tehtävässä oppilaiden tulee suunnitella kierrätyksestä kertova kampanjamainos, josta voidaan toteuttaa 3D-pakkausmalli. Jokainen luokka voi osallistua korkeintaan kolmella kampanjaehdotuksella.

Käyttäkää tätä mehutölkin mallia suunnitellessanne kampanjaehdotusta.

Kampanjaehdotuksenne voivat perustua esim. parhaisiin kierrätysideoihinne kotiin, kouluun tai lomalle. Tai parhaisiin perusteluihin siitä, miksi useamman tulisi kierrättää enemmän. Kampanjaehdotus tulee havainnollistaa tekstillä ja/ tai kuvalla. (Muistakaa, että kampanjasta pitää olla mahdollista painattaa 3D mehutölkkikuva.) Rekisteröitte ehdotuksenne lähettämällä valokuvan kilpailuehdotuksestanne Omat sivut-osion kautta.

Tehtävä 2 tulee rekisteröidä Minun sivut osiossa viimeistään 8.2.2019

Muistakaa säilyttää kilpailuehdotuksenne kilpailun päättymiseen saakka.

Lue lisää:
www.eckes-granini.fi


Nopeuspalkinto – Mahdollisuus voittaa hienoja lisäpalkintoja

Mikäli lähetätte kampanjaehdotuksenne viimeistään 30.11.2018 osallistutte nopeuspalkintokilpailuun. Nopeuspalkintokilpailussa voitte voittaa lisäpalkintoja Eckes-Graninilta, Tetra Pakilta ja WWF:ltä. Lisäpalkintokilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista!

Muistakaa säilyttää kilpailuehdotuksenne kilpailun päätymiseen saakka. Voittava kampanjaehdotus tulee palauttaa meille, sillä siitä laaditaan mehutölkin 3D-kuva. Voittajiin otetaan yhteyttä ilmoittautumisen yhteydessä annetuilla yhteystiedoilla.

Tuomaristo joka koostuu Eckes-Graninin ja Tetra Pakin edustajista nimeävät voittajat joilla on kiinnostavimmat ja ajatuksia herättävimmät ehdotukset.  Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Rekisteröidyt kilpailutehtävät