2. Tehtävä: Kierrätyskampanja

Suunnittele kampanjamainos!
Toisessa tehtävässä oppilaiden tulee suunnitella kierrätyksestä kertova kampanjamainos, josta voidaan toteuttaa 3D-pakkausmalli. Jokainen luokka voi osallistua korkeintaan kolmella kampanjaehdotuksella.

Käyttäkää tätä mehutölkin mallia suunnitellessanne kampanjaehdotusta.

Kampanjaehdotuksenne voivat perustua esim. parhaisiin kierrätysideoihinne kotiin, kouluun tai lomalle. Tai parhaisiin perusteluihin siitä, miksi useamman tulisi kierrättää enemmän. Kampanjaehdotus tulee havainnollistaa tekstillä ja/ tai kuvalla. (Muistakaa, että kampanjasta pitää olla mahdollista painattaa 3D mehutölkkikuva.) Rekisteröitte ehdotuksenne lähettämällä valokuva kilpailuehdotuksestanne Omat sivut-osion kautta.

Tehtävä 2 tulee rekisteröidä Minun sivut osiossa viimeistään 19.3.2023

Muistakaa säilyttää kilpailuehdotuksenne kilpailun päättymiseen saakka.

Lue lisää:
www.eckes-granini.fi


Nopeuspalkintokilpailun voittajat on valittu

Mikäli olitte reippaita ja rekisteröitte 2. kilpailutehtävänne ennen 11. joulukuuta 2022 teillä oli mahdollisuus voittaa lisäpalkintoja Tetra Pakilta ja Eckes-Graninilta. 

Voittajiksi valittiin hauskimmat ja mieleenpainuvimmat kilpailuehdotukset. Tuomaristo koostui Tetra Pakin ja Eckes-Graninin edustajista. Tuomaristo valittiin kolme voittajaa luokista 1-3 ja kolme voittajaa luokista 4-6. Tuomariston päätöksestä ei voi valittaa.

Voittajat lk. 1-3:

Voittajia ei ole nimetty arvojärjestyksessä.

Voittajat lk. 4-6:

Voittajia ei ole nimetty arvojärjestyksessä.

Rekisteröidyt kilpailutehtävät